Statusi epik i Arben Ristanit mbi betimin e Arta Vorpsit te noterja

596

Nga Arben Ristani

Gjyqtari i Gjykates Kushtetuese fillon detyren pasi betohet perpara Presidentit te Republikes, parashikon neni 129 i Kushtetutes.
Kur gjyqtari betohet perpara noterit publik, pyetja e vetme qe ka kuptim, eshte kush e paguan noterin ne kete rast dhe a mund te behet betimi me pagese?
Kurjoz jam per solemitetin ne momentin e pageses.