Publicisti i shquar Ylli Dylgjeri ironizon emisionin “Opinion” të Fevziut

482

Publicisti Dylgjeri sqaron se ky emision ka dale nga misioni i vetë dhe ndoshta është drejt shuarjes prej keqpërdorimit për interesa klienteliste dhe politike

Ja statusi i plotë:

Përse dha dorëheqjen Fatmir Xhafa?

Kjo është pyetja në Opinionin e Klanit sonte.
A muarët ndonjë përgjigje O njerëz nga paneli
i Fevzos ?
Sigurisht, sërisht Jo!
Emisionit i erdhi fundi dhe Opinionistët squllosen prap gjë. Publiku taksapagues përsëri su sqarua.
Në fund të emisionit të gjithë panelistët do i marrin shpërblimet. Pjesën e luanit Fevzo, dhe pjesën e mizave Opinionistët.
Këtu mbyllet dhe ky emision. Në fund, Fevzo si në kafen e Klanit e mbylli me fjalët të “shohim, se s’dihet çfarë do të ndodh!!!”
Emisioni mbyllet. Sponsori i Përgjithshëm
Alb – Telekom paguan faturën e rradhës…

Tani i kthehemi sërisht pyetjes:
Përse dha dorëheqjen Fatmir Xhafa?
Thuajeni Fevzo, mos i merr lekët kot Sponsorit.