Nesër do të lexoni/ Skandalet rrezikojnë qeverinë por opozita nuk e meriton pushtetin

25
Bardhyl BERBERI 
Nuk kuptoj as politikën e Qeverisë, por as të opozitës. Sa herë mendoj se duhet rrëzuar Qeveria, pastaj pyes veten, kush duhet të qeverisë?! Shumë skandale të qeverisë, varfëri e tejskajshme e popullit që ka ngelur në udhëkryq i shushatur, trumbetohet Vetingu, por ai po kalon nëpër oshilacione të çuditshme dhe vërejmë që po shtyhet deri në Janar të vitit të ardhshëm dhe duket që do t’i lejojë zullumqarët që të hanë edhe gjelin e detit … Eh, sikur të kishim shtet ligjor, një pjesë e madhe e elitës politike do të gjendej në burg për; abuzim detyre, pasurim jashtëligjor, korrupsion, tradhti e ndoshta edhe për kriminalitet. Ajo që mund të konstatohet në këtë gjendje kaotike – Qeveria meriton rrëzimin, por opozita nuk meriton pushtetin. Gati askush në Shqipëri nuk beson në atë slogan, që nesër do të bëhet më mirë. Kjo reflektohet edhe në….
Per me teper neser ne gazeten “Telegraf”…