Nesër do të lexoni/ Modeli Merkel dhe ata që e quajnë shtypin kazan

40
Bardhyl Berberi
Kur tek ne po na mbyt egoja e pushtetarëve dhe shtypi shkelet me këmbë dhe quhet kazan, befas më erdhën disa sentence nga fushata e z. Merkel. Një nga pyetjet e shumta ishte: Pse e doni përsëri pushtetin z Merkel? – E dua pushtetin për të qenë rojtar i lirisë si vlerë e mbarë shoqërisë për t’i shërbyer asaj ., Për politikat botërore, sepse ne shqiptarët jemi shumë të vegjël për t’i diktuar, por minimumi që mund të bëjmë është të nxjerrim një leksion nga “lojtarët” e mëdhenj sa për ta aplikuar denjësisht në një politikë të tillë në nivel …
Per me teper neser ne gazeten “Telegraf”…