Mimoza Cika -Kelmendi/ Çfarë mund të bëjë Edi Rama?

468
Roli i liderit sot në botë është padyshim mjaft kyç në zhvillimet politike të një vendi. Shpesh një lider i “fortë” me vizion, i aftë të kapë rastin për të mirën e vendit është padyshim një fat për popullin. Por të gjithë jemi gjithashtu të bindur se një lider, sado vizionar dhe transformues, ai është i kushtëzuar në lëvizjet e tij nga marrëdhëniet ndërkombëtare. Sot bota është bërë sa globale, po aq dhe e copëzuar ku e dyta ka fuqi të madhe mbi kombin dhe shtetin.
….
Të plotë opinionin nga Mimoza Cika -Kelmendi mund ta lexoni nesër në Gazetën Telegraf…