Leonardo Voci: Parlamenti dhe krye kazani

47
Tallja dhe Tallava media dhe pseudoanaliste Artiste dhe intelektual te gjithe sinkron ne kor me ndihmen e hajduteve bastarrdeve krimineleve mashtruesve te bashkuar po sulmojne shumicen e popullsise qe i kane varferuar dhe po tentojne ti drogojne femijet e tyre neper shkolla. Futja masive e sjelljes qesharake dhe largimit te vemendjes grabitja e kenaqesise se jetes me pune ne nder dinjitet sjellja me kulture dhe moral komunikimi me Rrespekt dhe edukimin humanist e vrasjen e se arrdhmen, e ka sjelle shumeurgjent rreagimin popullor dhe largimin e kesaj kaste. Po a ka rrugedalje? Ka Shqiptare bajuni dhe silluni serioze merrini pergjegjesite per Vete dhe femijet tuaj per tesotmen dhe te arrdhmen. Besoj dhe dua te pershendes nje mengjez te shoh nje proteste. Don Leonardo 2017