Dr. Ina Zhupa uron për ditëlindje kryetarin e PD Lulzim Basha

445

Gëzuar ditëlindjen Lulzim Basha.

Dita e lindjes është një fillim i ri, një kohë për të ndjekur përpjekje të reja me qëllime të reja.

Uroj që 365 ditët në vijim t’ju japin forcë guxim dhe kurajo për të ecur përpara në realizimin e një misioni të madh publik për një jetë më të mirë për shqiptarët për Shqiperine si e gjithë Europa. Uroj që e sotmja dhe të gjitha ditët tuaja të jene të mrekullueshme.