Dr. Ina Zhupa: Mirënjohje përjetë 4 heronjve të demokracisë!

401
Mirënjohje përjetë 4 heronjve të demokracisë: Arben Brocit, Bujar Bishanakut, Besnik Cekës dhe Nazmi Kryeziut!
Betejën e tyre për demokraci, sot po e vazhdojnë qytetarët e Kukësit dhe gjithë Shqipëria duhet të bashkohemi. Në krye kemi të njëjtën nomenklaturë që i quajti Heronjtë e 2 prillit, vandalë dhe i quan qytetarët njëlloj sot.
Bashkë mund t’ia dalim, pa dallime politike, për Shqipërinë, për familjet tona, për veten tonë!