Artan Fuga: Unë do të votoja me dy duart për av. Altin Goxhaj

297

Avokat Popullit 

Meqë do të zgjidhet avokati i popullit, unë personalisht kam qenë tërësisht i bindur se rimandatimi i zotit Igli Totozani do të ishte diçka shumë pozitive.
Por, kjo nuk u realizua. Ai është jashtë gare.
Për këtë post, unë do të votoja me dy duart për av. Altin Goxhaj!
Ai ka dhënë prova, se mbron qytetarët nga abuzimet. Me çfarë i vjen ndoresh, por në radhë të parë me profesionalizimin e lartë si avokat, por edhe me socialbilitetin e tij që në Shqipëri nuk e ka në atë masë askush tjetër.
Aaaaskuuuuuush!
I duket ndonjë zonjusheje zotëri si shumë kritik!!!
I duket i ashpër?
Pse si e doni? Si çun mami që trashëgon postin dhe pasurinë që i lë babi?
Pse çfarë e doni ju avokatin e popullit, të mbrojë të nëpërkëmburit, apo :
– t’u lidhë lidhësat e këpucëve pushtetarëve?
– t’u fshijë këpucët?
– t’u shkurtojë funde pantallonash?
– t’u ngushtojë funde?
– t’u riparojë taka çizmesh?
– t’u vejë buzëkuq në buzë ?
– t’iu qethë basetat?
– T’u ngjyejë flokët e dala boje?
Këto zanate avokat Goxhaj nuk i bën dot.
Jepini popullit avokatin e vet!
Por, te ne edhe avokatin e popullit e zgjedhin apo e emërojnë po ata që avokati i popullit duhet t’i përballë fort që të mbrojë popullin prej tyre.
Pse kush e nëpërkëmb popullin do thoni juve?
Ata që e quajnë veten shërbëtorë të tij, pse kush tjetër?