Agim Xhafka: E bëra një spiunllik që në mëngjes. Mbytu në votën tënde,mos ia mbath se përherë do të të spiunoj

352

E bëra një spiunllik që në mëngjes. Shkova në polici e thashë se Berti,kushëriri im,do shkojë familjarisht në Francë për azil. U qetësova kur më thanë, pa merak e bllokojmë në kufi.
Këtu të rrish byrazer,me mua t’i kalosh ditët pa ujë dhe netët pa drita. Trafikun e çmendur e ajrin e helmuar ta përballojmë bashkë. Se më ngele te shtëpia dy javë rresht kur më thoje,voto rilindjen. Tani mbytu në votën tënde,mos ia mbath se përherë do të të spiunoj. Jo po që ta dish. Haje tani atë mut që doje! Haje e mos u ngopsh kurrë…