Ironia e publicistit Ylli Dylgjeri: Prap Spartak Ngjela jep opinion?!

487

Nga Ylli Dylgjeri:

Prap Spartak Ngjela jep opinion?!

AV. Ngjela është bërë për mediat mjerane si në kohën
e fukarrallëkut. Kur s’kishim çfarë të hanim i fusnim
një groshë…dhe bëërrrrrrr zorrët gjithë ditën.
Tani, kur skanë kë të marrin…i fusin një Tak!