Avni Delvina: “Me hidhërim të madh lajmëroheni se fillon zbori ushtarak kundër imperializmit dhe revizionizmit”

189

Avni Delvina nëpërmjet një postimi në rjetet sociale lajmëron se do të fillojë zbori ushtarak kundër imperializmit dhe revizionizmit. Një zbor i cili sipas tij do të zgjasë deri sa të bëhet gjykata kushtetuese.

Delvina nëpërmjet garafikës ironizon sulmin i cili pritet  që të bëhet dhe global.

Të dashur miq ! Me hidhërim të madh lajmëroheni se fillon zbori ushtarak kundër imperializmit dhe revizionizmit. Zbori nuk është me një mujor, por do të zgjasi deri sa të bëhet gjykata kushtetuese.
Në grafikë jepen zboriste duke u stërvitur në qitje me pushkë. Meqë kjo botë duhet bërë globale, zboristet mund të merren edhe nga Afrika-