Video/Rrjetet sociale janë të mbushura me fytyra të plakura: FaceApp bëhet virale

174

FaceApp tashmë ishte bërë i njohur në vitin 2017, por me përditësimet e reja u kthye viralisht. Ju duhet të zgjidhni një foto dhe të zgjidhni moshën që dëshironi të keni për të pasur një paraqitje realiste të së ardhmes ose të së kaluarës. Pra, të gjithë, madje edhe të famshmit, po vënë veten në provë për të gjetur se si do të duken fytyrat e tyre pas tridhjetë vitesh.