Tifozet seksi mahnisin me format e tyre në Kupën e Amerikës, shikoni si duken në tribuna

264

Kupa e Amerikës vazhdon të dhurojë spektakël teksa po mbahet në Brazil, dhe po shkon në fazën e saj më të nxehtë.

Por, në sytë dhe aparatet e fotoreporterëve, nuk kanë munguar as tifozet seksi në tribuna, apo tifozët e veçantë prej veshjeve të tyre.

Në fakt, tifozet latine gjithmonë kanë qenë të njohura për format e tyre, edhe në Botërorë të ndryshëm të kaluar. Më poshtë, disa prej tyre nga përfaqësuese të ndryshme.