Studimi tregon se çfarë i tërheq më shumë meshkujt shqiptarë

164

Gjoksi dhe vithet janë pjesë të trupit të një femre që tundojnë më së shumti një mashkull.

Por kë pëlqejnë më shumë meshkujt, të pasmet apo gjoksin? Kësaj pyetjeje i ka dhënë përgjigje një hartë e publikuar në rrjetin social “Reddit”.

Vendet, ku burrat pëlqejnë të pasmet janë të ngjyrosura me të kuqe, kurse vendet ku meshkujt preferojnë më shumë gjoksin janë të ngjyrosura me blu.Të dhënat e përdorura për krijimin e kësaj harte janë marrë nga faqet me pullë të kuqe.

Në këtë hartë do të vëreni se shqiptarët preferojnë të pasmet.