Studimi i ri “habit” meshkujt, ja çfarë ndodh në takimet romantike

194

Një studim i kryer së fundmi nga psikologët britanikë, i ka shokuar të gjithë meshkujt.

Sipas tyre, 23 deri në 33 për qind e grave thonë se ato janë angazhuar në atë që kërkuesit e quajnë ‘foodie call’ dhe nuk ka asnjë interes romantik ndaj personit perballe. Interesi i tij i vetëm është ushqimi dhe vera.

Pra kanë dalë me dikë, , vetëm për ushqimin ‘falas’.Shumica e këtyre grave dhe vajzave kanë tipare të dyshimta të karakterit, si psikopati, Makiavelizëm, narcizëm, etj.