Marka Veja duhet ta falenderojë Princeshën Meghan

217

A e dini  se cila nga markat më luksoze po dominon kategoritë e aritkujve më të kërkuar dhe shitur?

Atletet më të kërkuara për femra janë ato të markës Veja, të cilët pësuan një popullaritet të madh kur Meghan Markle i veshi për herë të parë në Australi më specifikisht po flasim për modelin V10.