Ja video që po bën xhiron në rrjet/ Me serenata dhe me lule djali shqiptar i propozon të dashurës

253

Një i ri kosovar i ka përgatitur një befasi shumë të bukur të dashurës së tij në aeroport.

Teksa e dashura e tij Mërgimja po dilte nga aeoroporti i Prishtinës që po vinte nga Anglia i dashuri isaj Leotrimi i ka përgatitur një  suprizë madhështore.

Nën tingujt e violinës dhe i ulur në gjunjë ai i ka propozuar asaj për martesë.

Ajo mes emocioneve tha ‘Po’, duke pranuar kështu propozimin, ndërsa të pranishmit të gjithë e duartrokitën këtë moment të ëmbël.