Ja 10 fotot që jemi mërzitur, duke i parë gjatë gjithë kohës në Instagram

334

Përdoruesit e rregullt të Instagramit janë shumë aktivë dhe postojnë shumë foto duke u përpjekur të marrin sa më shumë pëlqime të jetë e mundur. Shumica e tyre janë kaq tipike dhe të ngjashme, saqë fillojnë edhe të të ‘bezdisin’ duke qenë se i shohim shpesh dhe gjithmonë sapo hapim Instagramin. Ja cilat janë pikërisht ato foto që të gjithë ne i kemi parë dhe në ato momente kemi thënë “seriozisht, sërish kështu lloj fotosh?”

1. Foto në palestër

Image

2. Filtrat e snap-it (kryesisht të qenushit)

Image

3. Foto të thonjve të sapo dala nga qendra estetike

Image

4. Foto të ushqimeve

Image

5. Kur tregon buqetën me lule që ke marr nga i dashuri, por që asnjëherë nuk sheh nga kamera

Image

6. Foto të biletave të udhëtimit

Image

7. Foto të këmbëve (sidomos që tani po vjen periudha e plazhit, bëhuni gati!)

Image

8. Foto “no make up, no filter” (ndërkohë kur sheh foton ajo nuk ka lidhje me përshkrimin)

Image

9. Nuk mund të quhet se lexon nëse nuk hedh një foto të librit

Image

10. Ke makinë dhe nuk e nxjerr në Instagram? Më fal, por ti nuk je ‘trendy’

Image