EPIKE/ Ke pirë shumë kafe,ndaj fëmija ka dalë me ngjyrë

255

Një rast i pazakontë ka ndodhur në Maternitetin e Valencias ku një grua e bardhë ka sjellë në jetë një foshnje me ngjyre. Edhe pse fëmija gëzonte shëndet të plotë dhe peshonte 4.2 kg, ai ka shkaktuar debate mes çiftit të cilët janë të dy të bardhë.

“Unë nuk jam racist, nuk më intereson ngjyra e lëkurës së tij, por më ke mashtruar mua?”

Bashkëshorti e akuzon për tradhëti por përgjigja e gruas ka qenë vërtetë e pabesueshme. Ajo u shpjegua se ngjyra e fëmijës së saj ka të bëjë me faktin që bashkëshorti ka pirë shumë kafe.