8 shenjat që tregojnë se nuk është trupi juaj i lodhur, por shpirti juaj

282

Një në pesë njerëz ndihen të lodhur dhe të rraskapitur gjatë gjithë kohës. Ritmi i kësaj bote përfshin një punë konstante, stres, tension si dhe pagjumësi. E gjitha kjo ndikon në gjendjen tuaj shpirtërore. Ne ju zbulojmë disa nga këto shenja që tregojnë se shpirti juaj është tepër i lodhur sipas ‘Bright Side’:

1 – Të ndjerit debulesë edhe pas një gjumi të plotë

Kjo ndjesi jua bën të vështirë të zgjoheni në mëngjes edhe pse ju keni fjetur disa orë gjumë.

2 – Arratisja nga realiteti

Shpeshherë ndodh që të dalim nga realiteti dhe të ëndërrojmë me sy hapur. Kjo është një shenjë e lodhjes shpirtërore.

3 – Indiferenca dhe mungesa e inspirimit

Kjo lodhje ju heq dëshirën për të provuar gjëra të reja dhe jeni indiferent ndaj çdo gjëje që ndodh rreth jush.

4 – Ndryshime të shpejta të humorit

Luhatjet e shpeshta të humorit ndodhin shpeshherë, por nëse kjo ndodh rregullisht atëherë është diçka serioze dhe ju nevojitet ndihmë.

5 – Pretendon se ndihesh mirë

Mos mendoni se të fshihni dhimbjen është diçka që ju ndihmon. Përkundrazi kjo gjë e përkeqëson me tepër gjendjen tuaj.

6 – Vetmia

Kur ju pretendoni se jeni mirë askush nuk e mëson gjendjen tuaj të vërtetë dhe ju nuk merrni mbështetjen dhe përkrahjen që ju nevojitët. Kjo ju më pas sjell ndjesinë e vetmisë.

7 – Dëshira për t’ju fshehur botës

Nëse ju e ndjeni të nevojshme të fshiheni nga të tjerët kjo është një shenjë se shpirti juaj është lodhur.

8 – Mendimet negative

Mendimet negative janë një shenjë tjetër e kësaj lodhjeje. Është e nevojshme të mendoni pozitivisht dhe të kujtoni vetëm momentet e bukura.