Të sakrifikosh jetën për rrjetet sociale

201

E pabesueshme, por ka njerëz në botë që janë gati të vdesin për të marrë selfiet më ekstreme në disa nga pozicionet më të rrezikshme dhe në disa nga vendet më të vështira të botës.

Nga ngjitja në majë të ndërtesës më të lartë e deri te të notuarit me peshkaqenë, ose shumë pranë një vullkani.

E gjitha kjo bëhet për pëlqimet në rrjetet sociale.