Spektakli i tulipanëve në lulëzim, fushat e Arese filmuar me dron

122

Një fushë e madhe me tulipan shumëngjyrësh në Arese, pranë Milanos, është në kulmin e lulëzimit të saj.

Këte pejsazh fantastik mund ta shijosh duke paguar një biletë hyrëse.

Spektakli është akoma më i bukur teksa e sheh nga qielli dhe këto pamje me dron e tregojnë më së miri këtë bukuri të natyrës.