Spektakli i Luleve në Chelsea, habisin modelet

123

Chelsea Flower Show mund të sjellë imazhe të çuditshme me lulet e bukura, lumenjtë qetësues dhe vizitorët e veshur mirë në veshjet e tyre verore.

Por sot diçka shumë më e veçantë bëri vizitorët ‘të kthenin kokën pas’ pasi në këtë Show të përvitshëm përpos dukeshës së Kmebrixhit, Kate Middelton u shfaqën edhe disa modele  dhe të pajisura me vizatime në të gjithë trupin e tyre të zbuluar plot me lule dhe ngjyra nga më të ndryshmet nuk u mungonin as kurorat.