Shpreh një dëshirë këtë të premte! NASA paralajmëron “shi” meteorësh

280

Kjo e premte do të sjellë një shfaqje mahnitëse meteorësh që do të ndriçojnë qiellin e natës në të gjithë botën.

Meteorët e bardhë të ndritshëm pritet të jenë veçanërisht të dukshëm rreth orës 2 të mëngjesit, kur yjësia e Binjakëve nga të cilët ata duket se kanë origjinën është më lart në qiell.

Por ‘spektakli’ mund të zbehet pak nga ndriçimi i hënës, që astronomët paralajmërojnë se do të jetë e plotë dhe shumë shndritshme. Gjithsesi, të premten, 13 dhjetor, bëni mirë të shprehni ndonjë dëshirë.