Shikoni si argëtohen këto motoçiklistë në globin e vdekjes

98

Dy motoçiklistë të cilët po realizonin një akrobaci të rrezikshme brenda një rrethi prej hekuri ndryshe i njohur si “globi i vdekjes”, nuk shkoi sipas planit.

Ngjarja e filmuar në Sydney të Australisë shfaq tre persona në globin e vdekjes, ku dy prej tyre vozisnin motoçikletat e i treti iu mban duart.

Megjithatë, mjaftoi një lëvizje e vogël e gabuar që treshja të përplaset duke pësuar kështu lëndime të rënda trupore. E sipas organizatorit të tre personat kanë pësuar lëndime trupore.

Kjo ngjarje shënohet prej shumë vitesh në Australi, dhe tashmë konsiderohet si një nga ngjarjet më kryesore të sporteve ekstreme që vitet e fundit kanë fituar vëmendje të madhe në mbarë botën.

Image