SHBA-Feston 102 vjetorin e ditëlindjes me një zhytje në liqen dhe nipi i tij John Kelley e filmon teksa ai noton me kënaqësi.

Në video dëgjohen zërat e të afërmve të tjerë, të cilët janë të shqetësuar dhe e udhëzojnë të bëj kujdes të mos rrëzohet, por ai zhytet fare pa problem.

Në pak kohë videoja në Reddit është bërë virale.