Rikthehet në mode ”TRENDI” që pëlqejnë të gjitha gocat!

173

Karficat janë kthyer në një nga trendet më të fundit të flokëve që po i shohim kudo. Këtë vit nuk ka asnjë përjashtim me dy tendenca të qarta që shkëlqejnë metra larg. E para është ngjyra e karamel që ka qenë zgjedhja e fashionistave te reja dhe të “vjetra”. Tendenca e dytë që kapet në mënyrë të qartë aksesorëve për të zbukuruar flokët. Me siguri dukesha e Kembrixhit Kate Middleton është prapa kësaj pasi e kemi parë duke vendosur akoma më shumë aksesorë se vetëm kapelet.