Një duel i fortë mes dy zvarranikëve shumë të fuqoshëm do jepet ne videon e mëposhtme. Ato sulmojnë dhe mbrohen shumë mirë taman si luftarë të zotë.

Kush e fiton këtë duel? Ju ftojmë të ndiqni videon