Ekzistojnë disa persona të cilët duan më shumë të marrin në dashuri sesa të japin, apo ka edhe nga ata që preferojnë që në të njëjtën kohë të kenë më shumë se sa 1 të dashur. Jeta me këta persona është e vështirë dhe në jo pak raste do të lëndoheni.

Sipas horoskopit 3 janë shenjat të cilat do t’iu lëndojnë nëse krijoni një lidhje me ta.

Kjo nuk do të thotë që ju nuk duhet të bini në dashuri me një nga këto tri shenja, por vetëm që ju duhet të jeni të kujdesshëm sepse mund të vuani shumë për shkak të tyre. Këto 3 shenja janë:

Luani

Energjia e tyre dhe besimi në aftësitë e tyre i bëjnë Luanët shumë tërheqës. Kjo është arsyeja pse është e lehtë për ata që të përfshihen në marrëdhënie të shumëfishta.

Ata gjithmonë e vënë interesin e tyre në vend të parë.

Shigjetari

Shigjetari nuk mund të bëjë pa dëmtuar dhe thyer zemrat. Është më e fortë se ata. Ata janë argëtues, të adhurueshëm dhe argëtues dhe është e lehtë të biesh në dashuri me ta.

Por sapo të arrijnë qëllimin e tyre, ata menjëherë mërziten dhe kërkojnë që të arrihet një tjetër qëllim. Ju do të mbeteni me një zemër të thyer.

Bricjapi

Ata janë thjesht shumë seriozë. Ato janë analitikë dhe praktik.

Nëse përpiqesh të bësh një shaka me një Bricjap, do të të shohë me vetë-mjaftueshmëri dhe do të largohet pa u kthyer prapa.

Nëse bie në dashuri me një Bricjapi, prisni të jeni të zhgënjyer dhe të zemëruar.