Ja disa nga filmat që duhet të shikoni këto ditë festash

149

Pasi të kemi rendur për 12 muajt e fundit, më në fund kemi një shans të ngadalësojmë, të kalojmë kohën me të dashurit tanë dhe thjesht të jemi të lumtur duke mos bërë asgjë. Është pikërisht kjo periudhë e vitit.

Më në fund është koha për tu mbështjellë në një batanije, për të pirë çokollatë të nxehtë dhe për të parë filma të Krishtlindjeve.

Këtu duam t’ju ndihmojmë pak me argëtim, kështu që ne erdhëm me një listë të filmave të Krishtlindjeve më të fundit për të parë gjatë pushimeve kur lodheni nga “Home Alone“:

ImageImageImageImageImageImageImage