Ja çfarë duhet të dini para se të dilni me dikë të shenjës Akrep

270

 

Ditëlindja: 23 tetor- 21 nëntor

Elementi: Shenjë uji

Fjalët kyçe: Tension, pasion, emocione, enigmatikë, seksual

Kombinimi më i mirë: Shenja që kombinohet në mënyrë perfekte me Akrepin është Gaforrja ose Demi (edhe pse me këtë të fundit ka përplasje të njëpasnjëshme). Ka një përputhje që vjen kaq natyrshëm mes këtyre shenjave, pasi të dy janë të dhënë pas besimit dhe intimitetit. Virgjëresha është gjithashti një mundësi e mirë për burrat Akrepë, pasi askush s’mund të dedikohet më mirë se ato në një lidhje.

Akrepi është një paradoks në vetvete. Burrat e kësaj shenje janë të dedikuar, besnikë dhe të fokusuar tek gjërat e tyre, por nga ana tjetër si shenjë uji ai është emocionalisht shumë fluid dhe pasionant. Ka shumë mister brenda tij dhe është një nga shenjat më i dhënë pas intimitetit nga i gjithë zodiaku.  I përket grupit të djemve “o të gjitha, o asgjë!”

Për mashkulin akrep, tabutë nuk ekzistojnë dhe pavarësisht sa i ftohtë duket në sipërfaqe është shumë shpirtëror. Ta njohësh, është një eksperiencë më vete dhe nëse lidhja juaj shkon një hap më tej, do të kënaqeni në çdo gjë që bëni bashkë. Me Akrepin nuk është thjesht një puthje apo një përqafim, është e gjitha një përfshirje totale.

Kur vjen puna tek zyrtarizimi i gjërave është serioz. Sepse ai ka frikë nga gjykimi i të tjerëve dhe kjo vjen si pasojë e mendimeve të errta që qarkullojnë në mendjen e tij. Por mos harroni, me një Akrep gjërat bëhen serioze nëse ju jeni mjaftueshëm pozitivë për ta njohur vërtetë atë.

Është e rallë të gjesh dikë kaq protektiv, pasionant dhe besnik në një lidhje sa Akrepi. Pavarësisht reputacionit të keq që ka për dramat emocionale, pasioni dhe dashuria që do ju jap është mbi gjithçka. Kush është lidhur me një Akrep dhe e ka harruar?