Ja 10 gjëra të mistershme që na ndodhin në gjumë

251

Gjatë natës të gjithë dëshirojmë të flemë të qetë dhe përse jo mos bëjmë një gjumë të pa shqetësuar.

Por ka disa fenomene që na ndodhin gjatë natës dhe për të cilat nuk jemi të vetëdijshëm pasi ndodhin në momentin kur ne jemi në një gjendje gjumi dhe jot ë kthjellët.

Këto janë fenomenet që gjithkujt mund t’i ndodhin gjatë një nate:

Haluçinacione

Image

Paraliza e gjumit

Image

E folura në gjumë

Image

Ëndrra brenda ëndrrës

Image

Ndjesia sikur të shpërthen koka

Image

Bllokimi i frymëmarrjes

Image

Ecja në gjumë

Image

Ëndrrat e përsëritura

Image

Ndjenja sikur bie apo çohesh nga shtrati

Image

Ndjesia sikur je jashtë trupit tënd

Image