Mjeshtri i bodypainting Johannes Sotter, me origjinë nga Vipiteno, Itali, ka goditur sërish.

Pasi ka pikturuar trupat femëror për të krijuar bretkosa tropikale dhe kameleonë, këtë herë ka arritur të transformojë një grua në një breshkë që noton në det.

’Truku’ zbulohet vetëm në fund të këtij klipi.