Jonathan Russouw dhe John King janë adhurues të vërtetë të natyrës. Gjatë një udhëtimi, ata shkuan në Uganda në kërkim të gorillave të egra.

Për t’i gjetur gorillat, ata shkuan në një park të quajtur Parku Kombëtar Bvindi. Por ata s’besuan se do të ndodhte ajo, që iu ndodhi atyre.

Në kërkim të gorillave, ata u takuan me disa dhe morën përvojën më të mirë të mundshme.

Ky është momenti, kur ata takohen me gorillat në pyll dhe ndodh e papritura.