Vjeshta sapo ka ardhur dhe shtëpitë më të rëndësishme të modës kanë nisur të prezantojnë trendet më të fundit. Nga viti i kaluar në të tanishmin ka ndryshime të dukshme. Ju zbulojmë 4 trende nga sezoni i kaluar që duhen zhdukur nga garderoba!

Rripi i hollë

Rripat e hollë kanë qenë trend në vjeshtën e 2017-ës ndërsa këtë vit janë zëvendësuar nga të gjerët. 

Ngjyra rozë e ëmbël është zëvendësuar nga portokallia e errët.

Vëthët e vegjël dhe të ngjitur pas veshit, tashmë janë zëvendësuar nga ata me forma gjeometrike dhe të gjatë.

Çizmet e shkurtra dhe të sheshta janë zëvendësuar me çizmet si çorape dhe pak takë.