Kuicet përmirësojnë mënyrën sesi truri jonë funksionon, prandaj mos i nënvlerësoni sa herë i shihni të publikuara në Revistën Shije.

Në foton përballë jush keni 7 tullumbace. Detyra juaj është të gjeni cili prej tyre është ngritur më lartë?

 

Përqendrohu pak dhe do të gjesh përgjigjen.

Nëse e keni të vështirë, zgjidhjen e keni në foton e dytë.