Nuk janë vetëm rrudhat apo humbja e elasticitetit të lëkurës. Plakja na dërgon edhe sinjale të tjera.

Më poshtë po ju përmendim disa prej tyre:

Reagoni me vonesë

Plagët marin kohë për tu shëruar

Nuk i mbani dot sendet e rënda

Cilësia e shikimit përkeqësohet

Shtim në peshë dhe vështirësia për ti humbur kilet

Shpesh jeni të palumtur dhe mund të kaloni në depresion edhe për arsyen më të vogël.