33 metra flokë, Asha Mandela është gruaja e rekordeve botërore

285

Prej 10 vitesh, Asha Mandela mori Rekordin Botëror të Guinness për rastat (model flokësh të cilat lahen por nuk krihen)  më të gjata në botë por sa të gjata janë flokët e saj sot?

Flokët e gjatë të Ashas, të cilat ajo me të drejtë i quan edhe antenat e saj, kanë një gjatësi thuajse prej 33 metrash edhe më shumë se gjatësia e tre autobusëve dykatësh.jua për të bërë matjen e tyre dhe njëkohësisht me ktë rast ajo bëri edhe një trajtim të tyre për të siguruar edhe më shumë mirëmbajtjen e flokëve.

Aq të gjatë janë flokët e saj sa në shumë raste detyrohet ti mbledhë në një çarçaf ku edhe i mban në shpinë sikur të kishte një çantë apo thes./ onedio.co

Image