10 leksione jete nga Arti i Rrugës

164

Duke përdorur artin e mrekullueshëm dhe imazhet e tij të cilat janë të thella në mesazhe, Banksy ka kapur interesin e artistëve anë e mbanë botës por jo vetëm.

Ai ka paraqitur mesazhe nga më të ndryshmet përmes këtyre pikturave dhe vizatimeve, të cilat janë përthithur më së miri nga aktivistë, artistë dhe të tjerë.

Ky artist me famë në mbarë botën është edhe më tërheqës për të gjithë admiruesit e artit të tij për shkak të identitetit të tij të fshehtë pasi fytyra e tij nuk është bërë e dukshme deri më sot.

1. Ji i sjellshëm

Image

2. Çdo lloj dashurie ka vlerë

Image

3. Dashuria nuk është epsh

Image

4. Lufto për paqen

Image

5. Ka gjithmonë shpresë

Image

6. Të gjithë kemi të fshehtat tona

Image

7. Veprimet tuaja duhet të përputhen me fjalët tuaja

Image

8. Kujtoni prej nga keni ardhur

Image

9. Vendosni kufij moral

Image

10. Tregoje veten tënde

Image