Zhvishen Alessandra e Adriana, çmendin të gjithë me linjat e tyre

39
Modelet bukuroshe janë zhveshur pothuajse të tëra duke sjellë foto të çmendura
Supermodelja Alessandra Ambrosio është zhveshur pothuajse e tëra për të dalë në të brendshme, derisa edhe Adriana Lima pritet ta bëj së shpejti për fushatën e re të Victoria’s Secret.
Tashmë kanë kaluar një muaj qëkurse ato janë kthyer për tu paraqitur për shoun e “Victoria’s Secret Fashion”.
E dy modelet veterane të kësaj agjencia, Alessandra Ambrosio dhe Adriana Lima, të dyja, kanë treguar trupin e tyre për linjën “Obsessed”.
Modelet bukuroshe kanë treguar se sa seksi janë ato dhe se ende janë në formë.