Vildane Zeneli kërkon një dashuri që s’vdes

511
Një dashuri që nuk vdes, ajo këtë kërkon. E cila është kjo vajzë me këtë kërkesë? Askush tjetër përveç një nga femrat më seksi shqiptare dhe jo vetëm, Vildane Zeneli. Këtë dëshirë ajo e ka shprehur në gjuhën angleze në rrjetin e saj social.