Vani Gjuzi dhe kënga më e re hit, “Dajak”

403

Vani Gjuzi është këngëtari më i kërkuar i momentit. Ai vjen në këtë verë të nxehtë me temperaturë të lartë, ai i ngre edhe më shumë me këngën shumë të bukur me titull “Dajak”. Këngë të kënduar me shumë profesionalizëm nga këngëtari Vani Gjuzi. Orkestrimi i tekstit dhe klipi janë një ndërthurje përsosur ka bërë që kjo këngë të marrë mijëra klikime, edhe pse ka shume pak ditë që është lançuar. Vani ka përfunduar edhe disa këngë të tjera, të cilat nuk do jenë të fundit, pasi shumë shpejt do të jenë edhe shumë këngë të tjera që Vani i ka si projekte parësore për t’i zbatuar gjatë vitit 2018. Vani Gjuzi aktualisht është këngëtari më i kërkuar dhe më i mirë i momentit, këtë gjë e tregojnë mjaft qartë edhe klikimet në rrjetet sociale në veçanti You Tube . Vani Gjuzi është në kulmim e suksesit të tij, sepse sa vjen dhe i shton fansat në të gjithë Shqipërinë dhe Evropën. Vani Gjuzi tashmë ka pushtuar zemrën dhe shpirtin e mijëra artdashësve, të cilëve iu premton shumë projekte të reja, menjëherë pas sezonit të verës që është i mbushur me aktivitete të shumta. Menjëherë pas kësaj periudhe verore Vani ka një agjendë shumë të ngjeshur me aktivitete të shumta si brenda dhe jashtë Shqipërie. Edhe pse është ende herët për t’u mbyllur viti 2018 Vani Gjuzi ka një agjendë tejet të mbushur si këngëtari më i mirë dhe më i kërkuar i momentit. Tashmë ne të gjithëve në këto ditë të nxehta na mbetet të shijojmë suksesin e Vanit me këngën më të fundit hit në çdo mjedis dhe, sidomos në bitch baret e plazheve kënga më hit për të gjithë. Ju që s’e keni dëgjuar akoma klikoni menjëherë në You Tube këngën më të bukur të momentit me titull “Dajak” kënduar me shumë profesionalizëm nga këngëtari i suksesshëm Vani Gjuzi. Vani Gjuzi është këngëtari më i suksesshëm i momentit dhe më i miri që ka pushtuar kohet e fundit vijën bregdetare me super koncertet që ka zhvilluar, por të shumta kanë qenë edhe aktivitetet muzikore. Vani Gjuzi është këngëtar që investon në mënyrë të jashtëzakonshme për këngën që ajo të dalë sa më mirë, madje në studiot e montazhit përpara se klipi të dalë ai iu rri në kokë që çdo gjë për fansat e shumtë të Vanit të jetë sa më e bukur. Vani Gjuzi aktualisht renditet tek këngëtarët më të mirë të momentit si brenda dhe jashtë Shqipërie dhe gjatë bisedës thekson që kurrë s’do të ndalojë të investojë për llojin e muzikës që bën. Urime Vani, ne na mbetet të shijojmë çdo ditë e më shumë sukseset e tua!