Vajza! Do të dashuroheni me trendin e flokëve për pranverën, mos e humbisni

393

Më në fund erdhi ai sezoni për të çelur ngjyrën e flokëve në një ngjyrë më të ndritshme. Tendenca më e fundit e flokëve për pranverën po kombinon dy ngjyra të favorshme, atë të rrënjës së flokëve që është në ngjyrë kristalesh ose gurësh të çmuar dhe atë të gjatësisë me nuanca më të lehta.

Trendi i ri i flokëve u zbulua për herë të parë nga “Allure” në Instagramin e stilistes së flokëve nga Las Vegas, Chita Beseau.

Për të realizuar pamjen e lehtë vjollcë, Beseau përdor teknikën e ngjyrave të rrënjëve të ylberit, që përfshin pikturimin e çdo hije të ylberit vetëm mbi rrënjët e flokëve të dikujt për një efekt shumëngjyrësh, sipas iconstyle.
Beseau tha për “Allure” se ajo në mënyrë specifike zgjodhi ngjyrat që nderojnë “tonet shpirtërore”, dhe vendosi ngjyrën vjollcë mbi rrënjët e klientes për të rikrijuar të njëjtën thellësi që kanë kristalet dhe gurët e çmuar. Rezultati?

Një pamje e freskët e flokëve që duket e përshtatshme për pranverën.

collageGE.jpg