Ushqimet kundër plakjes

230

Sigurisht të gjithë duam që të mbetemi të rinj sa më shumë që të jetë e mundur.
Dhe ka shumë ushqime që mund të përdoren që sado pak të shtyhet plakja.
Ne po ju ofrojmë disa ushqime që ndikojnë në plakjen e ngadalshme.
Boronica
Boronica e kuqe
Frutat e thata
Drithërat, perimet
Salmoni
Çaji jeshil