Trendet e xhinseve që duhet të provoni këtë sezon

188
Merrni mësime nga personazhet e famshëm dhe ata që sjellin modën në rrugët e qyteteve.
Nga fundet e prera në mënyrë asimetrike, tek ato “cowboy” si dhe rikthimi i minifundit, këto janë disa nga tendencat e xhinseve që duhet të keni parasysh për pranverën. Hidhini një sy modeleve më poshtë.
Xhinse treçerekshe stil “cowboy” si Kate Bosworth