Të paguhesh vetëm për të provuar çokollatën

254
Me siguri shumë prej nesh në momente të caktuara na vjen në majë të hundës puna që bëjmë dhe mendojmë sikur të kishim zgjedhur një profesion tjetër.
Me siguri pasi ta lexoni këtë shkrim do të kërkoni profesionin e mëposhtëm.
E çuditshme por e vërtetë dy kompanitë ndërkombëtare të çokollatave Milla e Oreo kërkojnë të punësojnë persona detyra e të cilëve do të jetë të provojnë çokollata dhe sigurisht kundrejt një page.
Ishin vetë kompanitë që përmes një postimi në tëitter njoftuan se kërkojnë ‘shijues çokollatash’. Ato u shprehën se duan të punësojnë të rinj të motivuar për një detyrë me shumë përgjegjësi.
Kandidatët fillimisht duhet të kalojnë disa teste për tu punësuar.
Ata do të provojnë produktet e reja para se të hidhen në treg.