Surprizuese! Në videoklipin e Coldplay shfaqen veshjet kombëtare shqiptare

303
Një detaj ky që jo çdokush e ka vënë re.
Në këngën e fundit “Miracle” të grupit të famshëm britanik “Coldplay” ka një detaj që e lidh me Shqipërinë.
Në mesin e shumë imazheve në videoklip, grupi britanik ka zgjedhur të shfaqë edhe imazhin e një burri i cili shihet me veshje kombëtare shqiptare. Këtë detaj mund ta shihni në minutën 2:20.
Mesazhi i këngës është mjaft motivues, që njerëzit të ndihen gjithnjë të veçantë dhe të mos dorëzohen përpara asgjëje.