Si të kuptoni nëse është flirt apo thjesht miqësi?

203
Miqësi apo flirt? Ndodh me shpesh se sa mund te mendoni qe një miqësi ne dukje mund te rrezikohet. Gjithashtu shpesh sinjalet e tërheqjes reciproke edhe pse te dukshme nuk përfundojnë ne lidhje dashurie. Për shkak te ndrojtjes here te tjera nga situata te ndryshme kur ai është një mik i familjes, një koleg etj. Por cilat janë zilet e alarmit për një flirt te mundshëm?
1. Kërkim i vazhdueshëm i kontakt fizik i cili mund te jete një përqafim, një përkëdhelje, dore për dore, një puthje ne faqe etj.
2. Provokime, kjo është një karakterisk tjetër e flirt dhe jo thjesht miqësi.
3. Pyetje për te kuptuar, si për shembull “ku ishe” “perse nuk me telefonove”, “po del me dike” etj.
4. Jeni dite dhe nate duke folur se bashku ne telefon.
5. Mbështetni ne çdo moment njeri tjetrin për çdo gjë.
6. Ndjeni xhelozi