Shokon Big Mama: Dikur më thonin motër, tani të gjithë më…

204
Big Mama ka qenë e ftuara e kësaj puntate të ‘’Zonë e lirë’’.
Ndërsa Çani po e komplimentonte në lidhje me kilogramët e tepërt që ka humbur dhe rifitimin e formave trupore, këngëtarja duke qeshur ka thënë:
‘’Gjithë shokët e ngushtë kanë nisur të më gjuajnë. Dikur motër… motër, ndërsa tani krejt ma lypin’’. Ndërsa po diskutonin me Çanin për peshën që kanë humbur të dy dhe Çani i thotë se ai ka nisur të shtojë pak peshë pasi ka lënë cigaren, ajo ia kthen: ‘’Edhe unë i kam lenë të gjitha, edhe cigaren, edhe alkoolin, edhe dashnorët’’- u shpreh duke qeshur këngëtarja.